Ny hemsida-tvaramark.se

Vår internetoperatör gjorde en uppdatering så vår tidigare hemsida blev lite o-modern, så vi flyttade raskt in i en ny modell av hemsida. Det hade gått att uppdatera den gamla, men då vi ändå hade som mål att byta till denna mera användarvänliga variant så passade det bra ändå.

Lite strul blev det givetvis i början, och detta är tredje utgåvan av hemsidan.

Vi arbetar frenetiskt på att få in den information som förväntas finnas och innehållet fylls på allt eftersom.

Detta innebär att din tidigare inloggning till sidan inte längre fungerar, utan vill du logga in för att kunna posta inlägg & kommentera inlägg så måste du begära en inloggning. Det gör du enklast genom att använda kontaktformuläret som finns i menyn ”Om oss”.

IT Styrelsen

Du gillar kanske också...

1 svar

 1. Tore Ericsson skriver:

  Hej Pierre!

  Tack för mejlet. Jag ser att du redan fört över mycket av den gamla sajtens information, bra jobbat!

  Som du ser har jag börjat rota litet på en del ställen, men försiktigt för att inte rumstera för mycket under tiden man lär sig hur det fungerar. Sist jag använde WP ”på allvar” var innan det infördes begreppet ”block” som jag ska försöka vänja mig vid.

  Till att börja med ska bör jag reda ut hur vi ska göra med informationen om jaktvårdsföreningen och jaktlaget, det blir min första riktiga övning, så kom med synpunkter.

  Och det där med restricted access till vissa saker borde kunna göras ganska likadant som förut, tror jag.

  Ge mig tid bara, min klocka kan ta en dag på sig för att få en timme gjord, gissa varför?

  Bästa hälsningar / Tore